Nyhedsbrev 55 – Referat fra Generalforsamling

Så er referatet fra generalforsamlingen færdig og der er ligeledes indkaldelse til en ekstraordinær generalforsamling.
Der kune ikkke på vores ordinære generalforsamling findes en formand og da der er direikte valg må der indkaldes til en ny.

Her er lidt fra generalforsamlingen:

Beretning for 2015

Så skriver vi 2016 og holder igen generalforsamling, vi har ligget lidt stille det forgangne år.
Lidt har vi dog fået ordnet i årets løb. Der har været nogle grimme huller i vejen som vi har fået kommunen til at lappe, det kan dog undre mig lidt, at det er nødvendigt at ringe til kommunen, når Park og Vej dagligt bruger vejene.

Vi har langt om længe, efter at have rykket kommunen i flere år, fået kommunen ud og kikke på kloakken ved nr. 22. Et par dage før, rendte Benny Strand og jeg rundt og ledte efter riste med en metalsøger, lidt sjovt da vi begyndte at grave, en enkelt borger stoppede op, og jeg fortalte vi ledte efter nogle nye guldhorn, vi fandt dog kun et knækket vejskilt, men det lykkedes os da at finde et par tildækkede riste,  og efterfølgende var kommunen ude og kikke sammen med Benny, Poul-Erik og Finn, så må vi se om der sker yderligt vi er jo tålmodige.

Der er i årets løb blevet rettet op på nogle flere fliser, men der er stadig langt igen, men der sker dog noget hen ad vejen. Den lille græsplet ud for nr. 71 er langt om længe blevet flisebelagt, det har kostet kamp, men når vi vinder krigen til slut, er det jo det hele værd.
Vi har fået fjernet buskene i den ”rigtige” ende af Pilegårds Vænge, jeg ved ikke om I kan huske, at kommunen sidst gang havde fået vendt kortet på hovedet, så buskene var blevet fjernet ned i enden med de lave nr.

Vi er blevet inviteret til et møde om støj fra motorvejen, og her har vi sendt 4 repræsentanter fra vores Grundejerforening.

Ja og så slutter jeg som formand. Når det begynder ikke at være sjovt mere, så skal man stoppe, og det er så det jeg gør. Jeg har nu været formand i flere perioder, og der trænger til at komme nye kræfter til med nye ideer, heldigvis fortsætter flertallet i bestyrelsen og da de er ”erfarne rotter” vil den nye formand og bestyrelsesmedlem få alt den opbakning som de kan ønske, så jeg vil sige held og lykke fremover, det har været sjovt, og jeg har lært en masse søde menneske at kende.

Jeg vil takke bestyrelsen for godt samarbejde og nogle sjove timer.

Herefter gik vi over til valg.

Det hele kan læses på hjemmesiden under Generalforsamling

mvh
Bestyrelsen