Nyhedsbrev 49 – Godt Nytår

Kære Alle så er vi kommet ind i et nyt år, Godt Nytår

Det skulle åbenbart starte med en indbrudsbølge i vores vænge den 13. januar

Min mand havde hørt rygter om, at der havde været 8 indbrud på samme aften i vores vænge, men da vi søgte på medier o.lign fandt vi ikke noget. I dag har min mand så talt med overbetjent Palle Black Ishøj lokalpoliti og fået bekræftet, at der rent faktisk var 7 indbrud samme aften, det ene af stedet oven i købet, mens beboerne var hjemme.

Indbrudstyvene har åbenbart haft så stor respekt for vores naboalarmer, at de er gået uden om disse. Så hold øje med, om I ser nogle i Vænget der ikke hører til, jeg har læst, at det bedste er, at stoppe op og sige pænt god dag til dem man ikke kender, så føler evt. ubudne gæster sig ”set” og det er nok til at de søger andre græsgange.

Men uden at lave reklame, er jeg da glad for, at min naboalarm har skabt så meget respekt, at tyvene er gået uden om mit hus, jeg var nemlig heller ikke hjemme den aften.

Vi deler snart noget ud med fællesspisning så sæt kryds i kalenderen når indbydelsen kommer.

Og så vil jeg ønske alle et rigtigt godt nytår.

På bestyrelsens vegne
Inger Østergaard, formand