Nyhedsbrev 39 – Fastelavn på Bredekærgård

I år ville vi prøve endnu et tiltag i vores grundejerforening, der har flere gange været medlemmer der har spurgt, hvorfor vi ikke lavede noget for børnene. Svaret har hver gang været, at det ville vi gerne, men der skulle være nogle forældre der selv deltog og hjalp.

Der var så 3 forældrepar der meldte sig, vi holdt 2 møder og planlagde arrangementet, og fik så sendt indbydelser ud. På forhånd var vi enige om, at der skulle være mindst 30 tilmeldinger før vi ville holde fastelavnsfesten. De første dage skete der ikke det store, næsten ingen tilmeldinger, men så skal jeg love for, det gik stærkt, den sidste tilmeldingsdag var vi oppe på 70 tilmeldinger, og ud over dette var der en del, der kom efter tilmeldingsfristen. Men da vi havde været lidt forudseende, var der heldigvis bestilt ekstra fastelavnsboller og pakket ekstra slikposer. I skrivende stund tror jeg der var ca. 85 deltagere.

Vi havde valgt at dele børnene op i små og store børn fra 0-5 og 6-13 år, samt voksne. Dette var en rigtig god ide viste det sig. Både store og små børn måtte have lidt hjælpe med tønderne, men vores kasserer havde jo som sædvanligt ”værktøjet i orden” så med lidt hjælp fra en bidtang, og en bormaskine, kom tønderne ned.

Vi fik meget flotte sponsorgaver til både bedst udklædte børn/og voksne og katte konger og dronninger.

Jeg er glad for, at jeg ikke sad i dommerkomiteen der skulle vælge bedste dragter, for hvor var de flotte alle børnene, der var heldigvis også mange voksne der var klædt ud, men næste år må der gerne være flere voksne der tør tage springet.

En stor tak til Festkomiteen, hjælpere og sponsorer for et brag af en fest. (Vi har bestilt lokaler til næste år)

Sponsorer:’

SlagterFinn 2 gavekort, bedst udklædte voksne

Frisør Mikarma PGV. 115, 2 gavekort til klipning for bedst udklædte børn

Candy-King Brøndby, 2 kg. Slik til bedst udklædte børn

PGV 72, 4fl. Vin kattekonge og dronning voksne

Michael PGV: Fastelavns køller

Billeder af alle vinderne TRYK HER

mvh
Bestyrelsen