Nyhedsbrev 36 – Indvielse af Legepladsen

Så fik vi indviet vores flotte legeplads, vores kasserer havde sørget for et telt, køleskab og fryser, og vi lånte strøm hos vores revisor Egon tak for det, og der var indkøbt is, øl og vand.

Da vi havde rejst teltet begyndte det at styrte ned, men 5 min før kl. 14.00 holdt regnen op. Vi var meget spændte på, hvor mange der ville komme. Og så myldrede det ind med børn, det var omkring 20 unger med forældre og bedsteforældre, der kom også flere forbi uden børn for at kikke og købe en øl eller vand, så alt i alt var det et flot fremmøde, vi kun kan være glade for, og vi er sikre på at det ikke kun var den gratis is der lokkede børnene.

Alle legeredskaber blev testet og godkendt af ungerne, på et tidspunkt talte jeg 9 unger i den store karrusel.

Jeg har været forbi flere gange og der har næsten altid været unger på pladsen, nu skal vi bare have kommunen til at sætte en skraldespand op, det er ikke kønt med de cigaretskod og tomme dåser der ligger ved bænken.

Med hensyn til vores fastelavnsfest var 4 par der gerne ville være med til at arrangerer denne, så nu er vi oppe på 5 forældrepar, så må vi håbe at det bliver så mange tilmeldinger at festen bliver afholdt.

Se de flotte billeder på hjemmesiden, brug linket “foto galleri”

Inger Østergaard
formand