Nyhedsbrev 33 – God Jul og Godt Nytår

Siden sidste nyhedsbrev har vi haft en ny fællesspisning med oksesteg, det var en stor succes så den koncept, har vi tænkt os at fortsætte med til marts, hvor den så vil stå på stegt flæsk og persille sovs.

Vi er også ved at blive helt tv vant i bestyrelsen, for 2 uger siden var jeg og Egon i TV2 nyhederne om vores alarmsystem. Efterfølgende blev vi ringet op af Station 2 der ville have os med i et indslag om indbrudssikring, så i går aftes legede Benny, Egon og jeg tv stjerner igen.

Journalist og fotograf kom kl. 17.30 og gik igen kl. 20.45, og jeg har ikke tal på alle de gange jeg rendte op og ned af Pilegårds Vænge med den ene af mine hunde, godt jeg havde taget en trøje på inden under frakken, for det var skisme koldt.

Jeg havde selvfølgelig ryddet op i hele huset fordi de skulle filme, og alle julegaver var lagt ind i soveværelset, og hvor skulle de så tage billeder – i soveværelset selvfølgelig, fordi det var der vi opholdt os, da alarmen gik hos Egon.

Vores anstrengelser kommer i station 2 den 21. januar og måske også den 28. januar.

Efter vores optræden i TV2 har der været mindst 20 henvendelser fra interesserede beboerforeninger, så det er lidt spændende hvor meget det griber om sig, men det er jo ikke noget vi som grundejerforening vil gå ind i, det er Benny der klarer den del, men sjovt er det da.

Desværre har vi fået nej fra Tryg fonden til hjælp til skilte i vores vænge, men det må vi jo drøfte nærmere på generalforsamlingen til april.

Bestyrelsen vil gerne benytte lejligheden til at ønske alle en rigtig god jul og et godt nytår.

Med venlig hilsen
Grundejerforeningen Pilegården