Nyhedsbrev 32 – Tak for hjælpen

Natten imellem søndag og mandag har vi hat et indbrudsforsøg i vores hjem. Når man kommer hjem fra ferie og finder ud af at der har været indbrudsforsøg i huset bliver man først ærgerlig, men når man finder ud af at det er sikringsnettet der har gjort, at det kun blev til et forsøg bliver man rigtig glad for at vi har tilmeldt os nettet. Indbrudstyven eller tyvene havde fået vinduet op ved underboring, men så snart de fik en arm inden for blev rumføleren aktiveret og alarmen gik i gang. De første naboer var hurtigt tilstede, men de ubudne gæster var forduftet.

Vi er meget glade for at vi har mulighed for at  være med i sådan et fællesskab og vi vil rette en stor tak til dem der har gjort det muligt, det gælder dem der har udviklet systemet, grundejerforeningen og bestyrelsen og ikke mindst de naboer som er med i fællesskabet der stod op af sengen midt om natten da alarmen lød.

Da vi kom hjem var vinduet lukket fast igen, skaden meldt til politiet.  Tak for det. Vi tør godt tage på ferie en anden gang med så gode vogtere og hjælpere.

Mange hilsner

Aase og Egon Madsen