Nyhedsbrev 30 – Skovtur den 15. september

Den 15. september afholdt vi vores årlige skovtur, i år gik turen til Bredekær Gård, hvor vi havde booket by historikeren  Allan Mylius Thomsen til at komme og fortælle om øllets historie.

Allan var som sædvanlig i sit es, og fortalte levende om øl fremstilling krydret med diverse anekdoter der fik de tilstedeværende til at bryde ud i latter. Der var rigeligt med smagsprøver indimellem af forskellige øltyper. Ejendomsmægler Jens Lunde havde igen i år givet kr. 700 til skovturen,  som blev brugt til at indkøbe øl til smagsprøver, tak for det Jens.’

Efterfølgende var der en lækker buffet.

Vi fik stor ros for arrangementet af de tilstedeværende. Desværre var der kun 20 tilmeldinger, så vi vil nok overveje om vi fortsat vil afholde skovturen.

Der var nogen der mente vi skulle gå tilbage til busturene, men personligt er jeg ikke tilhænger af at sidde og rasle rundt i en bus, og det er jo ikke helt billigt at leje et sådan køretøj. Samtidig afholder kommunen og div. pensionistforeninger årlige busturer, så det behov må være dækket her. Vi afholdt netop på Bredekær Gård for at dårligt gående også kunne komme med i år.

Besyrelsen
Inger Østergaard