Nyhedsbrev 26 – Solcelleenergi møde

Den 08.09.2012 havde vi inviteret beboerne fra Pilegårds Vænge og Vibeholmsvænget til en grundigt information om solceller. Firmaet Robotek stillede op med 3 mand til at orientere og besvare spørgsmål om solcelleanlæg. Vi havde fået (forhenværende) revisor Poul Erik Snoer til at orientere om det rent skattemæssige i forhold til de ordninger der er for solceller.

Der var mødt 45 personer op til seancen og efterfølgende var der 7 parceller der var interesseret i at få et tilbud. Dette er vi i gang med at arbejde videre på.

Samtidig har jeg en korrespondance i gang med teknisk forvaltning på kommunen. De er i gang med at undersøge om der ligger noget i lokalplanen. I første omgang har jeg fået oplyst, at der ikke vil være problemer i forhold til parcelhuse i området, men at de skal undersøge nærmere om det de kalder enseartet bebyggelse (kædehuse og rækkehuse). Så snart jeg får en tilbagemelding, vil det blive lagt på vores hjemmeside.

Interessant er det også, at hvis vi er flere parceller der køber et anlæg, vil vi kunne få en rabat. Det har ikke været muligt at få oplyst hvor meget, da det selvfølgelig afhænger af hvor mange der køber et anlæg.

Jeg har på mødet fået en liste over de interesserede købere og vil sende den til firmaet. En af de nærmeste dage. Hvis der er nogen der er interesseret i et uforpligtende tilbud, er I velkommen til at rette henvendelse til mig.

Den prisliste der ligger på siden, her skal i allerede nu trække 15% af købsprisen, og ud over dette vil der så komme en mængde rabat, hvis vi er flere der køber.

Læs mere på www.pv-sol.dk og www.robotek.dk

 

Venlig hilsen
Inger Østergaard
Formand