Nyhedsbrev 24 – Fællesspisning, positive tilbagemeldinger

Fællesspisningen den 06.03.2012

Vi holdt fællesspisning for vores vænge den 06.03.2012. Det var muligt at bestille stegt flæsk med persillesovs eller kylling, og vi sluttede af med kaffe og en småkage. Det kostede kr. 100 pr. person og det var incl. 2 genstande.

Der var 42 tilmeldinger og vi fik kun positive tilbagemeldinger, der var en der foreslog, at vi holdt det hver tirsdag, meeeen det er måske lidt i overkanten. Stemningen var god, hvis man skal gå efter antallet af decibel, der blev snakket og grinet godt.

Det var også meget positivt, at der var nogle nye ansigter til arrangementet, ikke at der er noget galt i at se dem, der plejer at være gode til at tilmelde sig vores arrangementer, og de var heldigvis også godt repræsenteret. Men det er dejligt når der kommer flere til. Jo flere der kommer jo sjovere er det jo at arrangere noget.

Det er helt klart et arrangement vi vil holde igen, jeg har lidt planer om at holde det en gang om foråret og en gang om efteråret. Heldigvis er bestyrelsen gode til at hjælpe til, der skal jo både sættes borde op købes ind, og ikke mindst ryddes af, men det gik over alt forventning, alle var godt til at give en hjælpende hånd. Tak for det.

Husk vi snart har generalforsamling, vi glæder os til at se jer.

Med venlig hilsen
Bestyrelse