Nyhedsbrev 11 – Sikringsanlæg 2.

Så har vi holdt de første 2 møder i Pilegårds Vænge, hvor de første af dem der skrev sig på listen til vores fællesmøde på Vibeholmsskolen har haft mulighed for, at spørge mere ind til systemet. Det næste møde er den 13. december

De fleste af møde deltagerne har allerede bestilt en alarm. De første alarmer vil være installeret inden jul.

Der er mange, jeg har mødt rundt omkring der ikke har skrevet sig på listen, der har vist interesse, men ville vente til efter nytår med at få en alarm sat op. Flere ældre vil meget gerne ha´ en alarm men er usikker på hvordan den skal sættes op. Men mon ikke de fleste har børn eller børnebørn der vil give en hjælpende hånd med den praktiske del. Den rent tekniske tilslutning har Benny i første omgang lovet at ordne, alt efter hvor mange der tilmelder sig. Ellers er din nabo nok interesseret i at du tilmelder dig, da der så er en mere til at holde øje med huset.

Vi holder selvfølgelig løbende møder for interesserede.

Hvis du vil have en alarm på et senere tidspunkt, så smid en seddel ind af min brevkasse eller send en e-mail på bestyrelsen@pilegaardsvaenge.dk, med navn, adresse og telefon nummer så kontakter jeg dig efter nytår, når vi har samlet nok til en ny runde. Ud fra de møder vi har afholdt kan vi se, at ca. 5 parceller pr. gang et godt tal. Men hvis I er eks. 3 naboer der har fundet ud af at I vil have en alarm, så finder vi ud af det også.

I den kommende uge, vil der komme en artikel i Sydkysten om vores geniale system, så kik efter den, eller vis den til din nabo.

Vi har selvfølgelig ikke fortalt hvem og hvor mange der har tilmeldt sig, det må komme som en overraskelse for indbrudstyven, så hvis du ikke allerede har meldt dig på banen, så må vi håbe han ikke får sig en behagelig overraskelse hos dig.

Med ønske om en rigtig god jul og et indbruds frit nytår

Med venlig hilsen
Inger Østergaard
Formand