Nyhedsbrev 01 – Information om Alarmsystem.

På vores generalforsamling den 14.04.10 fortalte jeg, at jeg prøvede at starte et samarbejde mellem grundejerforeningerne i Pilegårds Vænge, Vibeholms Vænge og Ørnekærs Vænge på benene.

Blandt andet fortalte jeg om et internt alarmsystem som var oprettet i Vibeholms Vænget.

Benny fra vores grundejerforening tilbød at undersøge systemet og se, om det var noget vi kunne bruge. Tusind tak for det, uden en frivillig til at undersøge og udbygge var muligheden for et alarmsystem faldet til jorden.

Jeg har nu fået denne tilbagemelding fra Benny:

”Jeg er ved at undersøge, hvordan vi mest hensigtsmæssigt kan opbygge alarmsystemet. Viggo har vist mig det som benyttes i Ørnekærs Vænge og vi har begge nogle forslag til ændringer/forbedringer af dette system, som jeg arbejder på i øjeblikket.

Det nuværende alarmsystem i Ørnekærs Vænge er f. eks. kompliceret at udvide til mere end ca. 10 husstande, så det er en af de opgaver der skal løses, før systemet kan “markedsføres”.
Jeg tror der vil være stor interesse for systemet, så det skal også sikres, at det både bliver let at installere, betjene og vedligeholde.
Sidst, men ikke mindst, skal jeg have fundet en løsning til en acceptabel pris. Ideen med systemet vil jo blive ødelagt, hvis der pga prisen kun er ganske få, der ønsker at anskaffe det.

Mit første mål er at fremstille et par prototyper, så interesserede brugere kan få et godt indtryk af bl. a. pris, funktion og udseende, før de beslutter, om de vil deltage (så vi kan undgå skuffede brugere, der tror de køber noget, men får leveret noget helt andet).

Jeg føler mig sikker på at det nok skal lykkes at konstruere et anvendeligt system, så I kan godt oplyse på hjemmesiden, at der arbejdes på projektet. Det er dog endnu for tidligt at give mere detaljerede tekniske beskrivelser. Skulle omtalen resultere i kommentarer, forslag og spørgsmål, vil jeg selvfølgelig gerne forsøge at besvare dem.”

 

Venlig hilsen

Inger Østergaard
Formand