Aktiviteter 2010

2: Meld jer til vores skovtur

Lørdag den 11. 09. 2010 og lær noget nyt om den gamle del af din hovedstad.

Vi går fra trappen ved Københavns rådhus kl. 9,45.
Nyd en dejlig gåtur og hør om eks. Pisserenden/Kringlegangen/Krystalgade og meget mere, og se de smukke gobeliner på Christiansborg.

Alt sammen med proff. Guide.
Nyd en forfriskning på Gråbrødre Torv og prøv Riz Raz’s berømte vegetar buffet sammen med flammegrillet oksefilet og en øl eller et glas vin.
Vi slutter af med en kop kaffe på et overraskende flot sted.

Alt dette for KUN Kr. 200,00 pr. person.

Hvis du har problemer med at gå så langt, er du velkommen til at nøjes med frokosten, hvor vi har bestilt borde kl. 13,15, men giv venligst besked om dette ved tilmeldingen.

Der er billetsalg hos:
Leif Braunstein Pgv. nr. 25, hele dagen og Inger Østergaard Pgv. nr. 85, hverdage efter kl. 17 + weekend hele dagen
Fra fredag den 06. 08. 10 til og med fredag den 20. 08. 10, tilmeldingen er bindende.
Hent invitationen her i PDF: 20100911 Skovtur

med venlig hilsen
Bestyrelsen

 

1: Loppemarked på Vibeholmskolen

Søndag d. 5. september 2010 kl. 12 – 16.

Grundejerforeningerne: Pilegården, Vibeholms Vænge og Ørnekærgård.

Ryd op i arvegodset eller sæt gaven du aldrig får brug for til salg på årets lokale loppemarked. Lad børn og børnebørn sælge eller bytte deres legetøj med andre børn fra området.

Medlemmer af grundejerforeningerne: Pilegården, Vibeholms Vænge og Ørnekærgård kan for kr. 25 købe en stadeplads. Beløbet vil blive brugt til annoncering i den lokale avis Sydkysten, og ved opslag på offentlige steder i Ishøj Kommune. Derfor skal I selv sørge for alt,på det tildelte område, der vil være afmærket på ca. 3 x 3 meter.

Kun parceller der har tilmeldt rettidigt og har forudbetalt deltagergebyret, vil kunne få lov til at sætte boder op denne dag på loppemarkedet. Opstilling kan ske fra kl. 11 – 12 på dagen.

Hvis vejret er til det, så hent grillen, pølserne fra fryseren samt lidt at drikke, og lad os holde en lille afslutningsfest efter loppemarkedet fra kl. 17 til 20.

Det er tilladt at have mad og drikke med til eget forbrug. Arrangøren vil sælge lidt at drikke på dagen. Derudover vil det ikke være tilladt at sælge mad og drikke på loppemarkedet, da det vil kræve en tilladelse, som vi ikke søger.

Deltagerbevis kan købes hos Inger Østergaaard, Pilegårds Vænge 85, fra den 9. august til d. 14. august 2010 fra kl. 17.00. Evt. spørgsmål på tlf. 21 56 26 62 først efter kl. 17.

Såfremt der ikke tilmelder sig deltagere nok vil loppemarkedet blive aflyst, og det indbetalte beløb blive betalt tilbage få dage efter tilmeldingsfristens udløb.
Hent invitationen her i PDF: 20100905 Loppemarked

Med venlig hilsen Grundejerforeningen Pilegården