Sikringsnettet

Det intelligente alarmsystem giver mulighed for en individuel opbygning af alarmsikring i huset, samtidig med at det giver mulighed for en effektiv naboovervågning.

Alarmsystemet kan opbygges ved hjælp af dørkontakter, PIR-detektorer (Passiv InfraRød sensor) eller andre former for alarmkontakter. Systemet kan suppleres med diskret placerede kontakter for nødkald ved overfald. 
Har man allerede et alarmsystem, kan man anvende det eksisterende system, såfremt der i dette alarmsystem er de nødvendige kontaktudgange. Hvor andre alarmsystemer ringer op til en række telefonnumre, alarmerer dette intelligente system øjeblikkeligt enten alle naboer eller de, der indgår i den fastlagte gruppe.
Sikkerheden er baseret på, at der indenfor den enkelte gruppe af husstande er en indbyrdes forståelse for hurtigt at reagere når alarmen går og ikke mindst er forståelse og respekt for situationer, hvor et medlem af kredsen har udløst en fejlalarm. Systemet er Web-baseret, hvorfor der ikke kræves kabling udenfor ejendommen. 

Hvordan systemet fungerer i praksis.

Videoklip fra TV Lorry  den 01-11-2011 

Videoklip fra TV Ishøj  den 25-08-2014

Hent informationer her : sikringsnettet.dk
Tilmeldingsblanket og bestillingsliste kan hentes på hjemmesiden.
(gældende for Pilegårds Vænge, Vibeholms Vænge og Ørnekærs Vænge).

Har i yderlige spørgsmål, så send en mail: alarm@sikringsnettet.dk 

med venlig hilsen
Benny Strand